Samen zorgen we beter!

Passie voor gezondheid

Wij hebben een grote passie voor gezondheid. Maar waarom? Gezondheid kenmerkt voor ons; jezelf fit voelen, goed in je vel zitten, tevreden zijn met jezelf, een gezond gewicht hebben en gelukkig zijn. Daar willen wij anderen graag bij helpen, want samen zorgen we beter!

Onze achtergrond

Wij hebben hetzelfde pad gevolgd in de weg naar 3Care specialist. Beiden hebben wij de opleiding Social Work gevolgd en zijn gespecialiseerd op het gebied van coaching en activering. Zelf zijn wij bekend met alle uitdagingen waar de meeste mensen tegen aanlopen tijdens het streven naar gezondheid en een gezond gewicht. Het heeft ons geïnspireerd om dit uit te dragen en anderen hierbij te helpen.

uw doel is onze uitdaging

Samen zijn wij een sterk team en vullen elkaar goed aan. Ons doel is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Wij werken vanuit de visie dat gezondheid bij jezelf begint, je eigen motivatie en enthousiasme nodig heeft om eraan te werken! Wij willen samen met jou werken naar een resultaat, waar jij je goed bij voelt. In dit proces sluiten wij aan bij jouw wensen en doelen en zijn wij nauw betrokken. 

IMG_8864

Amber Kolthof

  • 0592201327
  • amber@gezondgeluk.nl
IMG_8918

Nicole Huizinga

  • 0592201327
  • nicole@gezondgeluk.nl