Onze diensten

De start

Om samen met u te werken aan een gewenst resultaat, starten wij met een intakegesprek. Het doel van het intakegesprek is om te kijken naar uw wensen. Bij het intakegesprek staat de kennismaking voorop. Wij zullen u vragen naar medicatiegebruik, blessures en/of andere relevante informatie. 
Vervolgens zullen wij het 3Care voedingsprogramma aan u voorleggen. Ook zullen wij een lichaamsmeting doen op een professionele Tanita Bodyscan. Met de Tanita Bodyscan kunnen wij uw belangrijke lichamelijke waarden in de gaten houden. Tijdens de intake zullen wij ook een bioresonantie bij u afnemen. Met behulp van de bioresonantie kunnen wij zien waar uw interne tekorten zitten, zodat we kunnen werken naar een gezonder lichaam.

3Care

Gezondgeluk werkt met het voedingsprogramma 3Care. Het concept van 3Care is relatief nieuw op het gebied van gezondheid. Wij willen onze cliënten hulp op maat bieden.

Het gezondheidsprogamma bestaat uit twee fasen:

Fase 1 
De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Dit doen we door het lichaam over te schakelen van een koolhydraat-verbrander naar een vetverbrander. Dit doen we door 6 – 12 keer per dag iets te eten. Honger kennen we niet. In eerste instantie is dit bedoeld voor 30 dagen. Indien er meer tijd nodig is voor herstel, kan dit.

Fase 2
De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken.

 

3Care maakt het verschil

3Care maakt het verschil
Als er tekorten ontstaan, haalt het lichaam eiwitten uit spierweefsel. De meeste diëten, die bedoeld zijn om af te vallen, zorgen niet alleen voor vetverlies, maar ook voor spierverlies. Dit is ongezond en brengt het lichaam in totale stress. Ook het hart is een belangrijke en onmisbare spier en hier valt zeker niet mee te spotten. Balans is het sleutelwoord voor een gezond resultaat en hierin maakt 3Care het verschil.

Onze huidige “gezonde” voeding bevat niet meer alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Daarom heeft 3Care voedingssuppletie voor totale dagelijkse bescherming.

Voor meer informatie over het 3Care voedingsprogramma kunt u gaan naar: www.3care.eu